Алея на книгата


Имам позната, която е категорична, че ще си изтрие профила във ФБ, само да се мине още един период от мъчително общуване с едно човече, заради което изобщо го ползва.

Ето пример, който обаче е свързан с друго.
Писател и преводач, чийто труд дълбоко уважавам.
Писал човекът в блога си постинг за подкрепа, но не съм следила редовно и съм пропуснала.
А заради проклетите войни във физически и психически план съм видяла публикацията на друг писател и преводач във ФБ.
Така се случва понякога.
Мрежата е затова – да хване и онези представители на пасажа от реещи се птиченца, които не са в центъра на ятото.

Ако сте почитатели на Любомир Николов – Нарви, ако сте чели негови произведения или преводи, не се колебайте да заявите книгата му в сайта на издателство Изток-Запад

Не запомних първоизточника на авансовата заявка на новото начинание, подготвяно от невероятния Никола Райков, но си поръчах и комплекта на шарената му страничка.
Творчеството на талантливия художник Дейвид Ревой идва в България под майсторската адаптация на Никола Райков и със стотици впечатляващи рисунки!
Ако някой е мераклия да му направя подарък, ще стане! Досещам се за едно хлапенце с царствено име, което, живот и здраве, ще получи детските книжки. А може и някое момиченце да го изпревари. Ще видим.

Важното е да се съберат още 222 (към 10.09.2022 09:09 ч.) поръчки за новите две луксозни книжки с комикси плюс удовлетворението, че всеки притежател на хартиен екдемпляр е допринесъл и за каузата на Никола Райков всичко, каквото сътвори да е налично с БЕЗПЛАТНИ ПЪЛНИ ИЗДАНИЯ в ЕЛЕКТРОНЕН вид!

https://zelenkroki.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=11970&action=edit&classic-editor

Вашият коментар