Още слайм и в шести „А“Снимката е от Ради, страхотен фотограф, изпрати я без помощ като прикачен файл по електронната поща, а това скоро не ми се беше случвало. Много се радвам за Ради!

Следват серия от фотографии на работния процес, почти насилствено измолени от едно дете, което мислеше да си играе на телефона докато останалите творят желетата си. Не му се получи много с калпазанлъка, но си поигра, както той си искаше, все пак. Рости, асистент оператор, нападател на отбора на класа и вечният заподозрян от групата на смутителите на реда в часовете и междучасията. Конкурентът му отсъстваше. 🙂


Това е най-добре подготвената група с постелката за чина и подредени материали: Михаела и Николета.
Браво, момичета!


Работното място на най-многобройната група, начело с Кристин. Нейна беше идеята за този необикновен час по технологии и предприемачество. Кристин е моят консултант по вещества, процеси и дозиране на материалите, но още не знае, че точно това, освен по химия догодина, е част от учебното ни съдържание.
Плюс безопасността по време на работа, почистването и разделното изхвърляне на отпадъците. Плюс икономическата обосновка на изработката. Плюс екипната работа при процеса на създаване, а още повече – екипното експлоатиране на готовото изделие за удоволствие.
Кристин е най-точният човек дотук в анализа и обобщението на нашите взаимоотношения в щести а. Нейната идея веднага беше пренесена и в шести б, които вече направиха своите желета във вторник.


Един образ, който накрая си отмъкна произведеното вещество, колкото и да очаквах дефектът при неговите смеси да се превърне в ефект.

Следва слайм на Елина от 6б, който престоя до петък в училище и беше дообъркан от Габриел.

Междинен резултат от работата в междучасието:

Фотографията е на Мирослав от 6а.

Advertisements

One comment

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s