Опити (105)


Стигнахме до версия 2.1.8.1057 на Malwarebytes Anti-Malware: безплатна (но в ограничен вариант!), ефективна и лесна за употреба програмка за премахване на злонамерен софтуер.

Нормалният персонален компютър с windows 7 първоначално уж не се нуждаеше и от нея. Даже Данчо ми беше казал, че си пречат с MS Security Essentials, та дори деинсталирах преди години тогавашната версия на програмата.
Продуктът на Malwarebytes’ представял иновативни технологии за откриване, премахване и предпазване в бъдеще от вреден код. То, все от иновативни технологии се и заразяваме, ама, няма друг защитен режим с работа в Мрежата. Или с друга ОС, като не се очиства тази?

Malwarebytes Anti-Malware следи списъка с процеси и спира злонамерените такива, преди да бъдат изпълнени в системата. Следи, ако е резидентна, ако не е, само при сканирането следи!

Още от хвалбите в сайта, от който я изтеглих днес, преди не внимавах къде точно отивам за сваляне:

Malwarebytes Anti-Malware е проектирана като максимално добро допълнение на антивирусните програми – да се справя с онези заплахи, с които антивирусните програми не могат да се справят по една или друга причина. Програмата се предлага в две версии: безплатна и платена.

Платената добавя модул за резидентна защита, планирани сканирания и обновления и модул за автоматично блокиране на опасни IP адреси. Като не си плащаме, ще сканираме на ръка и дано ни пази и дядо Боже, че от края на учебната година насам нещо пламнахме с неподходящи добавления в браузърите.
Така е то.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s