Ту тръгва, ту прекъсва отново


Ето как започна всичко

Както първи „Петел“ съобщи, в цялата страна абонатите на Vivacom останаха без интернет, а някои от тях и без телефонна връзка.

След 15 часа днес интернетът тотално е изключил, а телефоните за поддръжка на компанията даваха заето.

petel.bg/Srina-se-mrezhata-na-Vivacom-v-tsyalata-strana–eto-kakvo-se-sluchva-__96320

При нас не започна така всичко, повярвайте ми от „Петел“! 🙂
И около 16 часа вече интернетът отново течеше бавно по жицата…

Няма да направя връзката, която получих тази нощ от страстен запалянко на новините, да се отваря с „цък“, защото нищо коректно не прочетох, а и дори се отказах да чета и да търся всичките недостоверни твърдения, изписано от медията.

Все пак, нека да има първи, ама като станат всички първи, заедно с образователния сайт №1 за последните две години, кой ще е по-първи?
А от равните, кои ще са по-равни от другите, а?

Часовникът си цъка, дори когато е загубен.

.

Но здес имаше и няколко полици с книги и, както предполагах, сред тях беше и „Портокал с механизъм“ с името на автора на корицата и на гърба — Ф. Александър. Боже мили, помислих си, и той бил Алекс. И взех да я разлиствам по пижама, с боси ноги, но без да усещам холод, тъй като домикът беше целият отоплен, ама не можех да проумея за какво беше книгата. Беше написана на един такъв сумашедши стил, пълна с Ах! и Ох! и всякая чепуха, но ако нещо понях от нея, беше, че днес всички люди са превърнати в машини, макар всъщност те — вие и аз, и той и майната му — да сме били по-скоро естествена растителност, нещо като плодове. Според Ф. Александър ние сме растели, по дървета, а светът бил овощна градина, засадена от Бога, и сме съществували толко защото Бог имал нужда да утоли жаждата на любовта си и разни глупотевини. Не ми хареса изобщо тая бъркотия, братлета, и се чудех колко ли сумашедши трябва да е тоя Ф. Александър, може би се е чалнал, понеже се е споминала жена му.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s