Пак за противоречивостта на информацията


Преди да започнеш да съдиш някого, вземи обувките му, мини по неговия път, пробвай неговите сълзи, изпитай неговата болка и като се спънеш във всеки камък на пътя, в който той се е спънал, чак тогава можеш да му кажеш как да живее живота си!!!

Винаги има по малко истина зад всяко – „шегувам се“. По малко знание зад всяко – „не знам“. По малко емоция зад всяко -„не ми пука“. И по малко болка зад всяко – „всичко е наред“.

Коментар (от черногледия песимист): Все по-малко и по-малко…

Доказано новаторство
Публикувана на: 28.02.2012, от iv_2007
Кoментари:0

В сайта на учителите-новатори намерих подходящо онагледяване на противоречието в самата дума „иновация“. какви новатори, какви 5 лева, какъв жълт цимент???
Ето текстът, публикуван от iv_2007:

На посочения адрес можете да потвърдите желанието си за запазване на една 20-годишна новаторска инициатива, а именно запазването на обучението от 5-ти до 7-ми клас в математически, природо-математически и хуманитарни гимназии.

http://www.peticiq.com/zapazi_obuchenieto_v_mg

От многото промени, дори и в техникумите вече няма преподаватели по практика. Ако все пак се намерят преподаватели и учениците успеят да достигнат до последния курс, то следващият проблем е липсата на предприятие където да стажуват. Защо се страхуваме от 100-годишните традиции? Истинският свят на човека е неговият вътрешен мир. Може би променяме света около себе си, защото се страхуваме да променим себе си.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s